Erhvervsleasing

Hvad er erhvervsleasing

Har du behov for en ny firmabil til din virksomhed? Så er det værd at overveje leasing. Hos Agilease tilbyder vi erhvervsleasing, som er tilpasset din virksomhed og dine behov.

Erhvervsleasing

Vi betjener både mindre erhvervskunder såvel som større koncerner og skræddersyr vores leasingtilbud efter virksomhedens behov. Uanset om du er en sælger, håndværker eller noget helt andet. Om du er selvstændig og kører mange kilometer alene, eller har ansatte, som bruger meget tid i bilen. Så vil vi hjælpe dig med at få lavet den helt rette leasingaftale til din situation. På denne side kan du læse om vores forskellige erhvervsleasingmuligheder samt om fordelene ved at lease en firmabil.

 

Finansiel eller operationel erhvervsleasing?

Hos Agilease tilbyder vi flere leasingtyper, som imødekommer forskellige ønsker og behov. Hos os kan du både få operationel og finansiel leasing samt splitleasing og sæson leasing.

Med operationel leasing bliver du fri for værkstedsbekymringer og uforudsete regninger. Her kender du de månedlige udgifter og kan ombytte bilen, når leasingperioden ender. Med finansiel leasing står du selv for bilens værkstedsbesøg samt for bilens restværdi ved endt leasing. Vi tilbyder også splitleasing, som gør det muligt for dig både at benytte leasingbilen erhvervsmæssigt og privat.

Hos Agliease er vores kernekompetencer indenfor erhvervsleasing fleet management samt operationel leasing. Vores leasingbiler er alle let brugte premium biler, som typisk leases i 24-36 måneder ad gangen. Vi tilbyder fuld service, reparation, vedligeholdelse, skift af vinter og sommerdæk, vejhjælp og inkludere eventuelt en lånebil i prisen. Hermed har virksomheden fuld budgetsikkerhed og kan endvidere konstant køre med velholdte, nye biler.

Læs mere om de enkelte leasingformer:

 

Erhvervsleasing med fleksibilitet og pålidelighed

Hos Agilease har vi mange års erfaring, unikke kompetencer, tilfredse kunder og en sund forretning med høj soliditetsgrad. Vi betjener såvel mindre erhvervskunder, der fordrer fleksibilitet og pålidelighed, samt større koncerner med stærkt omkostningsfokus, administrativt lean krav og behov for differentieret bilpolitik. Vi tilbyder vor erhvervskunder en lang række services og fleet management løsninger, herunder VIP vilkår for ejere og direktionsmedlemmer. Erhvervskunder vælger os på grund af vores konkurrencedygtighed, servicekoncept, fleksibilitet og pålidelighed.

Vi har mange års erfaring, unikke kompetencer, udelukkende tilfredse kunder og en sund forretning med høj soliditetsgrad. Vi har således kompetencerne til at understøtte jeres virksomhed med Agile billøsninger og Lean administration.

 


Erhvervsleasing styrker din virksomheds likviditet

Frem for at købe din næste firmabil har leasing mange fordele. Alt fra at frigøre kapital, bruge mindre tid på administration til muligheden for at køre i de nyeste modeller på markedet Erhvervsleasing kan være en stor fordel, hvis du ikke ønsker at binde mange penge i virksomhedens køretøjer.

Med erhvervsleasing slipper du for at investere et stort beløb i firmabiler, som ellers ville være nødvendigt ved køb eller finansiering. Du kan dermed beholde likviditeten i din virksomhed og bruge pengene til andre investeringer i din kerneforretning.


Få økonomisk tryghed med erhvervsleasingErhvervsleasing gør det samtidigt muligt for dig at danne et bedre overblik over alle udgifter til firmaets biler. Når du tegner en leasingkontrakt, kan du på forhånd se alle omkostningerne i forbindelsen med leasingen. Det gør det muligt for dig at lægge et skarpt budget og skabe et overblik over dine udgifter til virksomhedens køretøjer. Udgifterne bliver samlet i faste månedlige ydelser, så din virksomhed ikke pludseligt får uforudsete udgifter at skulle finde penge til. Det skaber en stor tryghed for dig og dine medarbejdere, da du hermed slipper for bekymringer om pludselige regninger for vedligehold eller reparation af bilen.Porsche 911


Få en attraktiv beskatning med leasing af din næste firmabil

Erhvervsleasing giver desuden store beskatnings fordele i forhold til, hvis bilen bliver købt på sædvanlig vis. Det skyldes, at leasingydelsen ved erhvervsleasing er fuldt fradragsberettiget, såfremt bilen udelukkende anvendes erhvervsmæssigt, hvilket kan give flere penge på virksomhedens bundline. Hvis bilen også anvendes privat, bliver du beskattet af fri bil, hvor det kan have en fordel med en brugt leaset bil. For biler, som er ældre en tre år, bliver beskatningen beregnet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, hvilket kan spare dig for mange penge.

Vi har mange års erfaring, unikke kompetencer, udelukkende tilfredse kunder og en sund forretning med høj soliditetsgrad. Vi har således kompetencerne til at understøtte jeres virksomhed med Agile billøsninger og Lean administration.


Større fleksibilitet med erhvervsleasing

Hvis du vælger at lease dine firmakøretøjer, får du en stor fleksibilitet. Leasing kræver blot, at du forpligter dig i den periode, du selv vælger at tegne kontrakten for. Du kan hermed nemt udskifte dine biler alt efter ønsker og behov.

Du kan blandt andet nemt udskifte din bil efter sæson eller efter ændrede arbejdsopgaver eller kørselsstrækninger. Derfor er erhvervsleasing også ideel for dig, som gerne vil køre i de nyeste firmabiler, og som gerne vil have mulighed for at skifte bil med mellemrum på kun to til tre år. Bliver din bil ledig på grund af ændringer i given medarbejders ansættelsesforhold, behøver den naturligvis heller ikke holde på parkeringspladsen.

Hos Agilease er vi fleksible og gør altid alt hvad vi kan for at imødekomme din situation.

 

Hvad koster erhvervsleasing?

Det er ikke muligt at give en generel pris på, hvad det koster dig eller dit firma at erhvervslease en bil hos Agilease. Prisen udregnes efter hvilken type af bil, I ønsker at erhvervslease, og derudover kommer det også an på, hvor mange kilometer bilen skal køre årligt.

 

Hvem kan erhvervslease?

Alle der har et firma, kan som udgangspunkt erhvervslease deres nye firmabil hos os. Det er dog vigtigt, at selskabet har mulighed for at betale startkapitalen for at kunne lease bilen, samt betale den månedlige betaling til tiden.

 

Er du medarbejder hvor virksomheden betaler og påtænker du at anvende din erhvervsleasede firmabil privat mere end 40% af tiden, skal du være opmærksom på, at du så beskattes af bilens brug. Her kan dit firma med fordel vælge en lidt ældre bil, der er mere end tre år gammel, da du så skal betale et meget mindre beløb i skat, når det er en erhvervsleaset bil, du kører i.

 

Restværdi ved erhvervsleasing

Restværdien på en leasingbil, er den værdi bilen udgør, når leasingperioden udløber. Sagt med andre ord, er restværdien det beløb, du skal betale for at komme til at eje den uden at skulle betale fuld afgift til staten.

 

Restværdi er et begreb, der kommer i spil, hvis du vælger at benytte dig af finansiel leasing. I tilfældet du vælger finansiel leasing, står du som virksomhed selv for alle bilens driftsomkostninger - i modsætning af ved operationel erhvervsleasing. Dine månedlige betalinger fungerer samtidig som afdrag på bilen til forhandleren. Efter leasingperiodens ophør, skal du betale restværdien, hvorefter du er ejer af bilen. Restværdien aftaler du med os på forhånd, inden aftalens indgåelse, ligesom vi fastsætter bilens værdi.

 

Bemærk, at jo længere leasingperiode vi indgå, jo mindre er bilen værd efter leasingaftalens ophør, og jo mindre restværdi skal du betale for at overtage ejerskab af bilen. Det samme gælder for antallet af kørte kilometer i leasingperioden. Det handler med andre ord om bilens alder og bilens stand. Jo flere kilometer du har kørt, jo mindre er bilen værd og jo mindre restværdi skal du betale.

 

Erhvervsleasing af brugt bil

Ét af vore specialer er erhvervsleasing af brugte biler. Dette er ofte en fordel for dig som virksomhedsejer, fordi du får adgang til en attraktiv firmabil, men stadig får høj værdi for pengene. Men en god, brugt kvalitetsbil, behøver du ikke at gå på kompromis med bilens funktion eller komfort. Alligevel kan virksomheden spare mange penge ved at lease en brugt bil, der tidligere har været leaset ud.

 

Årsagen handler om den lavere restværdi, er skal betales når bilen returneres ved den finansielle leasingkontrakts ophør. Denne er baseret på bilens værdi efter endt leasingperiode. Som grundregel mister en helt ny bil 20% af sin værdi det første år, mens man siger at den kun er 50% værd efter fire års kørsel på vejene.

 

Hvis du leaser en brugt bil hos Agilease, sørger vi naturligvis for, at bilen er grundigt tjekket efter, så den er i optimal stand, både mekanisk og teknisk. Du vil også kun opleve minimale tegn på slid. Du kan med andre ord sagtens sende dine ansatte ud i brugt firmabil, og stadig være sikker på, at de repræsenterer virksomheden på en god måde, samt at komforten for de ansatte, der kører meget er høj.

 

Forsikring ved erhvervsleasing

Når du leaser en bil, er du ansvarlig for at forsikre den mod eventuelle skader, der måtte opstå. Dette omfatter både ansvarsforsikring og kaskoforsikring. Ved at have begge disse forsikringstyper er du godt dækket og beskytter både dig og leasingselskabet i tilfælde af en ulykke eller andre skader på bilen.

 

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring er lovpligtig i Danmark og kan derfor ikke undgås. Denne type forsikring dækker eventuelle skader på passagerer eller andre personer i tilfælde af en bilulykke. Derudover dækker den også skader på andre køretøjer og andres ejendom. Det betyder, at hvis du er involveret i et sammenstød med en anden bilist, vil din ansvarsforsikring dække skaderne på både din egen bil og på den andens bil og ejendele.

 

Kaskoforsikring

En kaskoforsikring er ikke lovpligtig, men er påkrævet af Agilease, når du indgår en aftale om leasing af firmabil med os. Kaskoforsikringen dækker skader på egen bil, skulle du blive involveret i et uheld, hærværk eller hvis bilen skulle blive stjålet.

Du kan læse mere om forsikring af leasingbiler her.

 

Har du brug for rådgivning?

Hvis du har brug for rådgivning i forhold til erhvervsleasing, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 86 99 99 99 eller besøge os i vores udstilling og værksted i Viborg. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning. Sammen laver vi en kontrakt, som er tilpasset netop dine ønsker og behov.

 

Find din drømmebil hos Agilease

Hos Agilease er vi specialiseret i biler fra mange af verdens bedste bilmærker. Uanset om din drømmebil er en Audi, Mercedes eller Volvo, eller en Bentley, Aston Martin eller Ferrari, så kan vi hjælpe dig med erhvervsleasing. Går du op i grøn omstilling, har vi også elbiler på lager, som f.eks. den populære Tesla.

Kontakt
Vil du vide mere
Ring til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.
Skriv til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.