Erhvervsleasing

Hvad er erhvervsleasing

Har du behov for en firmabil til din virksomhed? Så er det værd at overveje leasing. Hos Agilease tilbyder vi erhvervsleasing, som er tilpasset din virksomhed og dine behov.

Erhvervsleasing

Vi betjener både mindre erhvervskunder såvel som større koncerner og skræddersyr vores leasingtilbud efter virksomhedens behov.
Uanset om du er en sælger, håndværker eller noget helt andet. Om du er selvstændig og kører mange kilometer alene, eller har ansatte, som bruger meget tid i bilen. Så vil vi hjælpe dig med at få lavet den helt rette leasingaftale til din situation. På denne side kan du læse om vores forskellige erhvervsleasingmuligheder samt om fordelene ved at lease en firmabil.


Finansiel eller operationel erhvervsleasing?


Hos Agilease tilbyder vi flere leasingtyper, som imødekommer forskellige ønsker og behov.
Hos os kan du både få operationel og finansiel leasing samt splitleasing og sæson leasing.

Med operationel leasing bliver du fri for værkstedsbekymringer og uforudsete regninger. Her kender du de månedlige udgifter og kan ombytte bilen, når leasingperioden ender.
Med finansiel leasing står du selv for bilens værkstedsbesøg samt for bilens restværdi ved endt leasing. Vi tilbyder også splitleasing, som gør det muligt for dig både at benytte leasingbilen erhvervsmæssigt og privat.

Hos Agliease er vores kernekompetencer indenfor erhvervsleasing fleet management samt operationel leasing. Vores leasingbiler er alle let brugte premium biler, som typisk leases i 24-36 måneder ad gangen. Vi tilbyder fuld service, reparation, vedligeholdelse, skift af vinter og sommerdæk, vejhjælp og inkludere eventuelt en lånebil i prisen. Hermed har virksomheden fuld budgetsikkerhed og kan endvidere konstant køre med nye og velholdte biler.

Læs mere om de enkelte leasingformer:

 

Erhvervsleasing med fleksibilitet og pålidelighed


Hos Agilease har vi mange års erfaring, unikke kompetencer, tilfredse kunder og en sund forretning med høj soliditetsgrad. Vi betjener såvel mindre erhvervskunder, der fordrer fleksibilitet og pålidelighed, samt større koncerner med stærkt omkostningsfokus, administrativt lean krav og behov for differentieret bilpolitik. Vi tilbyder vor erhvervskunder en lang række services og fleet management løsninger, herunder VIP vilkår for ejere og direktionsmedlemmer. Erhvervskunder vælger os på grund af vores konkurrencedygtighed, servicekoncept, fleksibilitet og pålidelighed.

Vi har mange års erfaring, unikke kompetencer, udelukkende tilfredse kunder og en sund forretning med høj soliditetsgrad. Vi har således kompetencerne til at understøtte jeres virksomhed med Agile billøsninger og Lean administration.


Erhvervsleasing styrker din virksomheds likviditet

Frem for at købe en firmabil har leasing mange fordele. Alt fra at frigøre kapital, bruge mindre tid på administration til muligheden for at køre i de nyeste modeller på markedet Erhvervsleasing kan være en stor fordel, hvis du ikke ønsker at binde mange penge i virksomhedens køretøjer.

Med erhvervsleasing slipper du for at investere et stort beløb i firmabiler, som ellers ville være nødvendigt ved køb eller finansiering. Du kan dermed beholde likviditeten i din virksomhed og bruge pengene til andre investeringer i din kerneforretning.


Få økonomisk tryghed med erhvervsleasingErhvervsleasing gør det samtidigt muligt for dig at danne et bedre overblik over dine udgifter til firmaets biler. Når du tegner en leasingkontrakt, kan du på forhånd se alle omkostningerne i forbindelsen med leasingen.
Det gør det muligt for dig at lægge et skarpt budget og skabe et overblik over dine udgifter til virksomhedens køretøjer. Udgifterne bliver samlet i faste månedlige ydelser, så din virksomhed ikke pludseligt får uforudsete udgifter at skulle finde penge til. Det skaber en stor tryghed for dig og dine medarbejdere, da du hermed slipper for bekymringer om pludselige regninger for vedligehold eller reparation af bilen.


Få en gunstig beskatning med leasing af din firmabil

Erhvervsleasing giver desuden store beskatnings fordele i forhold til, hvis bilen bliver købt på sædvanlig vis. Det skyldes, at leasingydelsen ved erhvervsleasing er fuldt fradagsberettiget, såfremt bilen udelukkende anvendes erhvervsmæssigt, hvilket kan give flere penge på virksomhedens bundline. Hvis bilen også anvendes privat, bliver du beskattet af fri bil, hvor det kan have en fordel af lease en brugt bil. For biler, som er ældre en tre år, bliver beskatningen beregnet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, hvilket kan spare dig for mange penge.

Vi har mange års erfaring, unikke kompetencer, udelukkende tilfredse kunder og en sund forretning med høj soliditetsgrad. Vi har således kompetencerne til at understøtte jeres virksomhed med Agile billøsninger og Lean administration.


Større fleksibilitet med erhvervsleasing

Hvis du vælger at lease dine firmakøretøjer, får du en stor fleksibilitet. Leasing kræver blot, at du forpligter dig i den periode, du selv vælger at tegne kontrakten for. Du kan hermed nemt udskifte dine biler alt efter ønsker og behov.

Du kan blandt andet nemt udskifte din bil efter sæson eller efter ændrede arbejdsopgaver eller kørselsstrækninger. Derfor er erhvervsleasing også ideel for dig, som gerne vil køre i de nyeste firmabiler, og som gerne vil have mulighed for at skifte bil med mellemrum på kun to til tre år. Bliver din bil ledig på grund af ændringer i given medarbejders ansættelsesforhold, behøver den naturligvis heller ikke holde på parkeringspladsen.

Hos Agilease er vi fleksible og gør altid alt hvad vi kan for at imødekomme din situation.

 

Har du brug for rådgivning?

Hvis du har brug for rådgivning i forhold til erhvervsleasing, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 86 99 99 99 eller besøge os i vores udstilling og værksted i Viborg. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning. Sammen laver vi en kontrakt, som er tilpasset netop dine ønsker og behov.

Kontakt
Vil du vide mere
Ring til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.
Skriv til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg er interesseret i
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.