Guides | Leasing guiden FAQ

Leasing guiden FAQ

Når der skal en ny bil til i familien, er det en stor beslutning der skal tages.

Kan jeg få bil uden stor udbetaling?

Når der skal en ny bil til i familien, er det en stor beslutning der skal tages - det kan være dyrt at købe, og for mange er det svært at finde pengene til bilen lige her og nu.

Når du leaser en bil, får du en helt anden tryghed i budgettet. Her skal du smide en mindre udbetaling, og derefter betale det samme faste beløb for bilen hver måned.

Hvilken biltype kan du lease?

Du kan lease netop lige den bil model du drømmer om- måske har du brug for en stor bil til en stor familie, eller måske er det den lille bil du gerne vil starte ud med i de første 2 år.

Hvad er ikke inkluderet i min leasing?

Det er meget individuelt, hvad der er inkluderet i netop din leasingaftale. Som udgangspunkt står du selv for brændstof, dæk , grøn ejerafgift og forsikring, medmindre andet er aftalt.

Kan jeg lease en bil kun i sommermånederne?

Det er muligt, kun at lease en bil i sommermånederne- det er det der hedder sæsonleasing.

Hvis du for eksempel leaser en Porsche, Cabriolet eller en anden sommer bil, betaler du KUN for de måneder, du faktisk kører i den. Du kan også vælge at kombinere din sæsonleasing med privat- og erhvervsleasing, så du kører i en bil det ene halvår og en anden bil det andet halvår.

Kan jeg bestille en bil hjem fra Tyskland?

Ja, det er muligt at importere en bestemt bil hjem fra Tyskland.

På det tyske marked er der mange luksusbiler og det kan være du har særlige ønsker til bilens ekstraudstyr. Vi hjælper dig gerne med at få den ønskede bil hjem.

Hvorfor er det en fordel at vælge operationel leasing?

Det kan være svært at gennemskue fordelene ved leasing- mange vælger at lease deres bil OPERATIONELT, hvilket vil sige, at du ikke har nogen risiko for bilens tab af værdi el. restværdi.

Ligeledes undgår du uforudsete bilregninger, da du bruger vores eget Bosch Car Service værksted- det betyder at service og reparation af bilen er inkluderet.

Hvor mange kilometer må jeg køre i min bil?

Når du laver en leasing aftale, skal du angive hvor mange kilometer du forventer at køre i bilen om året.  - din månedlige leasingydelse beregnes bl.a. udefra antal kilometer der forventes kørt om året.

Overskrider du grænsen, afregnes antal overkørte kilometer ved endt leasing.

Hvad gør jeg når min bil har brug for vedligeholdelse, service eller reparation?

Du tager kontakt til vores værksted Bosch Car Service Viborg, som er vores eget værksted på samme adresse som AGILEASE på tlf: 86 61 10 11. Her aftales tid i kalenderen.

Vi har ligeledes flere samarbejdspartnere både på Fyn og Sjælland forhør dig nærmere på vores værksted på Tlf: 86611011

Hvordan er jeg forsikret, når jeg leaser bil?

Når du leaser bil hos Agilease, vælger du selv om du vil forsikres gennem din egen forsikring, eller om du vil benytte dig af vores forsikringsselskab.

Hvem ejer min bil i leasingperioden?

Agilease ejer bilen i leasingperioden. Du vil som den der leaser blive anført som bruger af køretøjet.

Hvem har ansvaret for service og vedligeholdelse af leasingbilen?

Det har du-  det er dit ansvar, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt i overensstemmelse med fabrikantens foreskrevne retningslinjer.

Kontakt
Vil du vide mere
Ring til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.
Skriv til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.