Guides | Hvad er firmaleasing?

Hvad er firmaleasing?

Også nærmere bekendt erhvervsleasing. Er du ejer af en virksomhed, og leder du efter den bedste løsning til at skaffe køretøjer til dine medarbejdere? Eller til dig selv? Så er firmaleasing hos Agilease en rigtig god mulighed.

Du får altid tilknyttet din egen personlige leasingkonsulent

Konsulenten står klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi er bilentusiaster hos Agilease helt ind til knoglemarven og arbejder med firmaleasing og andre leasingløsninger på daglig basis. Derfor er vi klar til at rådgive dig, uanset hvilken løsning du er ude efter.

Her får du et kort overblik over, hvad firmaleasing er, og hvilke fordele det kan give din virksomhed. Så kan du begynde at glæde dig over fremtiden allerede inden, du har taget en snak med os.

Du kan naturligvis også tage et kig på vores biler til erhvervsleasing, og lade dig inspirere til din næste firmaleasingaftale.

Få tid til det vigtige med firmaleasing

En af fordelene ved erhvervsleasing er, at vi sørger for, at du ikke behøver skænke dit firmas biler meget tanke. Vælger du f.eks. flådeleasing, så klarer vi administrationen af alle firmaets biler/ varebiler.  Det er trods alt, det vi er gode til; så kan du gøre det, du er god til.

Firmaleasing er desuden meget fordelagtigt på grund af den lave beskatning.


Du kan også overveje, om splitleasing er noget for dig og dine medarbejdere. Jo mere dine medarbejdere bruger bilen til erhvervsmæssige forhold, og jo mindre de kører privat i bilen, jo mere kan splitleasing nemlig betale sig i forhold til beskatning.

5 grunde til at erhvervslease gennem Agilease

 • Fleksibilitet:
  Vi laver en firmaaftale, der passer til jeres virksomhed.
 • Værkstedsbesøg:
  Vi har vores eget Bosch Car Service værksted på matriklen. Service og værksted er med i den månedlige ydelse. Vi henter og bringer også bilen, hvis I ønsker det. På den måde skal medarbejderen ikke tage tid ud af arbejdsdagen, hvis bilen trænger til et værkstedsbesøg.
 • Lav beskatning ved fri bil:
  Og mulighed for splitleasing, som giver ekstra gode skattefordele.
 • Overblik over budgettet:
  Da den faste månedlige ydelse både dækker både service og værksted, er det let at lægge et budget med erhvervsleasing.
 • Overblik over virksomhedens biler med flådeleasing:
  Mere tid til at drive din egen virksomhed, da Agilease står for administrationen af bilerne.
Kontakt
Vil du vide mere
Ring til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.
Skriv til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.