Guides | Hvad er privatleasing?

Hvad er privatleasing?

Skal du bruge en bil til dig selv og din familie? En bil, som både kan tage jer ud på eventyr, og som også klarer turen hjem fra skolen med bilen fyldt med børn.

Hos Agilease leaser vi både biler til private og erhverv. Når du privatleaser en bil hos os, får du en masse fordele, som gør det meget sjovere at have en bil stående i garagen.

For uanset, om du mangler en bil, som bare er til dig, hvor du kan nyde turen fra A til B i stilhed, eller om du har en stor familie, der skal dele pladsen, så kan privatleasing være noget for dig.

Men hvad er privatleasing egentlig, og hvordan får du mest ud af leasingaftalen? Det finder du svar på her. 

Privatleasing: Få sikkerhed og fleksibilitet i hverdagen

Kort og godt giver privatleasing dig mulighed for at køre i lige præcis den bil, der passer til din hverdag, uden at du skal ud og tage dyre lån for at skaffe den.

I stedet betaler du en månedlig ydelse for at låne bilen af os. Afhængig af, om du vælger operationel eller finansiel leasing, er service, dækskifte mm. inkluderet i den månedlige leasingydelse. 

Når leasingaftalen er udløbet, fornyer du aftalen, afleverer bilen tilbage – eller indfrier restværdien i bilen, alt efter hvilken leasingform du har valgt.

 

Vi hjælper dig endda også med at få styr på de nødvendige forsikringer . Når bilen ikke længere passer til dine behov – eller når du blot synes, at du trænger til en ny – så skifter du den blot ud, når leasingaftalen er udløbet.

 

6 grunde til at vælge operationel privatleasing

Skal du have det hurtige overblik over fordelene ved privatleasing?

Vi har samlet de 6 bedste grunde til at vælge privatleasing, når du er på udkig efter en ny bil. Det giver dig også et indblik i, hvad privatleasing er:

  • Du får stillet en valgfri bil til rådighed til en fast månedlig ydelse, der ved operationel privatleasing inkluderer værkstedsbesøg.
  • En typisk leasingperiode varer fra 24-36 måneder, hvorefter du kan vælge at udskifte bilen eller forlænge kontrakten.
  • Ved operationel leasing, er der ingen uforudsete udgifter, så længe du overholder leasingaftalen – en aftale som bliver skræddersyet efter dit behov.
  • Stort udvalg af modeller; vi henter også gerne din drømmebil hjem til dig (link til blog om importbiler).
  • Ingen værditab ved tilbagelevering.
  • Sidstnævnte punkt er en klar fordel ved operationel privatleasing. Det fortæller, at privatleasing er ikke blot en god måde at få overblik over dine faste månedlige udgifter; det kan ofte være en bedre økonomisk beslutning, end hvis du investerede i en bil.


Du kan læse mere om leasing vs. køb her.
Vil du høre mere om, hvad privatleasing er, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt
Vil du vide mere
Ring til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.
Skriv til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.