Privatleasing

Hvad er privatleasing

Har du overvejet af lease din næste bil? Så er det værd at tage et kig her på siden, hvor Agilease har gjort det simpelt for dig

Privatleasing

Privatleasing

Vi tilbyder privatleasing, som er tilpasset netop dine ønsker og behov, og som gør det muligt for dig at få mere bil for pengene.

Hos os får du attraktive leasingaftaler, der giver dig økonomisk overblik og mulighed for at køre i de nyeste modeller til favorable priser. Uanset om du er på udkig efter en fornuftig pendlerbil, en rummelig familiebil, en eksklusiv sportsvogn eller den hidtil uopnåelige drømmebil, så laver vi en fornuftig leasingaftale til dig.

Vi tilbyder både nye og brugte biler samt både standard, eksklusive og specialbiler til private. På denne side kan du læse om vores forskellige leasingmuligheder samt om fordelene ved at lease sin bil.


Forskellige leasingtyper til privatleasing


Hos Agilease tilbyder vi en række forskellige leasingtyper, som gør det muligt for os at imødekomme netop dine ønsker og behov. Vi tilbyder fire forskellige typer leasing: operationel leasing, finansiel leasing, splitleasing og sæson leasing. Ved at lease operationelt står vi som udgangspunkt for service, reparation, vejhjælp, skift af vinter og sommer dæk og meget mere. Her kender du de månedlige udgifter, slipper for at skulle bekymre dig om uforudsete regninger og kan ombytte bilen, når leasingperioden ender. Med finansiel leasing står du selv for al vedligehold af bilen og du overtager selv bilen efter endt leasingperiode til en aftalt pris.

Læs mere om de enkelte leasingformer:

 

Få økonomisk tryghed med privatleasing


Hvis du vælger privatleasing med en serviceaftale, får du mulighed for at køre i en bil til en fast månedlig ydelse – uden uforudsete regninger. Det giver en stor økonomisk tryghed for dig og din familie.
Når du tegner en kontrakt til privatleasing kan du på forhånd se alle leasingudgifterne, hvilket gør det muligt for dig at lægge et skarpt budget og skabe overblik over dine udgifter til bilen. Bilomkostningerne bliver samlet i faste månedlige udgifter, så du ikke pludseligt får uforudsete regninger for eksempelvis vedligehold og reparation. Samtidig har du som kunde ikke bundet penge i bilen og skal derfor ikke bekymre dig om eventuelle værditab på bilen. Det skaber en stor økonomisk tryghed for dig og din familie og giver en stabil biløkonomi.

Hos Agilease er vi fleksible og gør altid alt hvad vi kan for at imødekomme din situation.

 

Privatleasing giver dig stor fleksibilitet

Hvis du gerne vil skifte bil ofte, kan privatleasing have en stor fordel. Ved leasing binder du dig blot i den periode, du selv vælger at tegne aftalen for. Du kan dermed let udskifte bilen efter endt leasingperiode Derfor er privatleasing ideel for dig, som gerne vil køre i de nyeste modeller, afprøve forskellige biler eller skifte bil med mellemrum på to til tre år.
Samtidigt er der en del penge at spare, da registreringsafgiften på leasingbilen er lavere, end den ville være på en ny bil.
Du slipper også for at binde mange penge i din bil og får mulighed for at investere i andre ting, som er vigtige for dig og din situation. Leasing giver dig dermed en større frihed og kan spare dig for mange penge. 

Hvem kan privatlease?

Privatleasing er en god mulighed for alle, der ønsker at køre i en helt ny bil uden at skulle foretage en stor forudbetaling eller binde sig til langsigtede finansielle kontrakter. Som privatleasingkunde skal du være over 18 år, have et gyldigt kørekort og ikke være registreret som dårlig betaler. Privatleasing fungerer bedst, hvis du er på udkig efter en kortfristet forpligtelse eller ønsker at skifte bil regelmæssigt, da det kan give mere fleksibilitet end andre bilfinansieringsmuligheder. Det er dog værd at bemærke, at der kan være visse begrænsninger på kilometergrænserne, og at der kan pålægges ekstra gebyrer, hvis disse overskrides.

 

Privatleasing af brugt bil

Privatleasing af brugte biler er en god mulighed, hvis du er på udkig efter en billig og bekvem måde at komme rundt på. Denne type leasing tilbyder alle fordelene ved privatbilseje, men uden den langsigtede forpligtelse eller den potentielle store økonomiske byrde. Privatleasing giver dig mulighed for at leje en brugt bil i en kort periode, typisk mellem et og tre år, hvilket giver dig frihed til at skifte bil så ofte, som du ønsker. Derudover har privatleasing normalt lavere månedlige betalinger end at købe en ny bil direkte og kan i nogle tilfælde endda omfatte vedligeholdelsesomkostninger. Med privatleasing kan du nyde alle fordelene ved at have din egen bil uden det besvær eller de udgifter, der følger med at eje den direkte.

 

Privatleasing giver dig endvidere mulighed for at vælge mellem en række forskellige køretøjer, så du kan være sikker på at finde noget, der passer til dine behov og dit budget

 

Alt i alt er privatleasing af brugte biler en fremragende måde at komme rundt på uden langtidsforpligtelser eller økonomisk byrde. Det er et godt valg for dem, der ikke ønsker at binde sig direkte til at eje en bil, men som stadig har brug for pålidelig transport. Med privatleasing kan du nyde alle de samme fordele som ved at eje din egen bil uden besværet og udgifterne ved at købe den.

 

Har du brug for rådgivning?

Hvis du har brug for rådgivning i forhold til erhvervsleasing, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 86 99 99 99 eller besøge os i vores udstilling og værksted i Viborg. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning. Sammen laver vi en kontrakt, som er tilpasset netop dine ønsker og behov.


Porsche:  

Hos Agilease har vi en passion for Porsche. Vi har i dag en flåde omfattende mange forskellige Carerra 911, Boxter, Cayenne og Panamera.

Hvis du f.eks. går med drømmen om en Carrera 911, så er 997-I modeller 2004-2008 og 997-II modeller 2009-2012 nu afskrevet til et interessant niveau, hvor mange kan være med.
991 modeller fra 2012 kan nu hvor de er fyldt 36 måneder også leases på attraktive vilkår. Ser jo ud til dette bliver sidste Carrra 911 model med kubik uden turbo.
Vi tror også på, at disse biler vil holde værdien godt de kommende år. Derfor er vi også villige til at tilbyde operationel leasing heraf, inklusive service.

Porsche kan køre hele året, men vi tilbyder også sæson-leasing samt split-leasing på Porsche.

Vi kan via vort forsikringsselskab også tilbyde forsikringspakke, hvormed en Carrera 997 typisk vil koste under 10.000 kr. årligt.


Vi tilkøber kun velholdte biler med fuld servicehistorik, i original stand uden spoilerkits og lign.Du kan også sælge din eksisterende Porsche uden afgift til markedspris til os, lease den i en periode og købe tilbage til forud aftalt pris i.f.m. Finansiel leasing.

Men lad os sige det lige ud,- det er ikke alle vi sender på gaden i en Porsche fra Agilease.

For de udvalgte er der særdeles gode betingelser. F.eks. har vi sendt mange afsted i Porsche Carrera 911 (997) på følgende betingelser ved 2 års finansiel leasing, (priser ekskl. Moms).
Udbetalingen vil her matche differencen mellem markedpris på bilen før og efter leasing perioden. Dvs udbetalingen kan betragtes som et afdrag på bilen.

Udbetaling: 100.000 kr
Leveringsomk.: 3580 kr.
Månedlig ydelse: 8.000 kr
Restværdi: 250-275.000 kr.

 

 

 

 

Kontakt
Vil du vide mere
Ring til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.
Skriv til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.