Privatleasing | Volvo

Privatleasing af Volvo hos Agilease

Hos Volvo er din sikkerhed og køreglæde altid øverst på dagsordenen. Det har den været siden 1927, og det fortsætter den med at være i den nyeste generation af Sveriges nok bedste eksportvare. Hos Agilease står vi altid klar til at hjælpe dig på vej med privatleasing af din nye drømmebil fra Volvo.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lease en Volvo og oplev svensk kvalitet kombineret med spændende innovationer
Sikkerhed møder sporty design: Volvos nyeste modeller nu tilgængelige hos Agilease

Sikkerhed og kvalitet har altid været kernen i Volvos DNA. I snart 100 år har det svenske bilmærke været drevet af en passion for at skabe nogle af verdens sikreste og mest driftssikre biler.

 

I nyere tid har Volvo cementeret deres ry som pionerer indenfor sikkerhedsteknologi, med banebrydende innovationer som trepunktssikkerhedsseler, kollisionszoner i karrosseriet og avancerede førerstøttesystemer. Denne arv fortsætter Volvo med at bygge videre på i deres nyeste modeller med tiltag som LiDAR, Driver Understanding System, og Connected safety.

 

På designfronten er der også sket meget siden 240-serien. De nye landevejscruisere skriger ’sporty’ med et nyt look, der er på fod med de tyske konkurrenter fra Audi og BMW. Volvo har nemlig for længst taget springet fra den kantede, firkantede sedan og gået mod en langt mere dynamisk, strømlinet retning.

 

Med privatleasing fra Agilease slipper du for at skulle betale store engangsbeløb. Samtidig får du tryghed ved ikke at skulle bekymre dig om værditab eller vedligeholdelse.

Få adgang til Volvos banebrydende sikkerhedsteknologi og nyeste design
Agilease gør det nemt at køre Volvo: Kvalitet, sikkerhed og økonomisk overblik i én pakke

Hos Agilease får du altid den løsning, der giver dig mest bil for pengene. Ved at lease får du adgang til de nyeste modeller til en overkommelig månedlig ydelse. Du slipper for det store indskud og får i stedet økonomisk overblik med faste udgifter.

 

Med leasing kender du alle udgifter på forhånd, så du kan lægge et nøjagtigt budget uden pludselige overraskelser. Du slipper for regninger til service, reparationer og værditab. Alt dette er inkluderet i den faste månedlige rate. Leasing er derfor ideelt, hvis du ønsker at køre i de nyeste biler, afprøve forskellige mærker og modeller eller skifte bil med jævne mellemrum. Du binder dig kun for den valgte periode og kan derefter vælge en ny bil.

 

Vi tilbyder både nye og brugte biler, standardmodeller, eksklusive varianter og specialbiler til privatleasing. På vores hjemmeside kan du læse mere om dine muligheder for at lease bil og fordelene herved.

 

Kontakt os for en leasingaftale skræddersyet til dig og dit behov - vi glæder os til at vejlede dig.