Guides | Hvad er sæson leasing?

Hvad er sæson leasing?

Det dufter af sommer, det dufter af frisk luft og frihed - når du kører afsted i din cabriolet. Sommerbiler er en af vores specialiteter her hos Agilease - det giver dig mulighed for at skifte bilen, når foråret begynder at titte frem. Agilease tilbyder sæson-leasing, hvor bilen kun er indregistreret i udvalgte måneder. Typisk 6 måneder om året.

Som udgangspunkt vil vi kun opkræve ydelse for den periode køretøjet benyttes

Dog også et mindre beløb for opbevaring og forsikring udenfor sæson. Leasingydelsen er typisk noget mindre end evt. renteudgifter til finansiering af køb med fuld afgift vil være.

Sæson-leasing kan laves både som operationel og som finansiel leasingaftale. Det kan for eksempel både være en bil som Agilease overtager efter endt leasingperiode eller en bil som du selv finder en køber til eller ønsker at beholde.

Sæson-leasing er et fantastisk koncept for sportsvogne, cabrioleter, motorcykler eller andre specialkøretøjer, som brugeren kun ønsker på vejen dele af året. Man kan således køre firehjulstrækker om vinteren og sportsvogn eller motorcykel om sommeren.

Udskift din bil efter årstid med sæsonleasing

Hvis du drømmer om at køre i en cabriolet eller sportsvogn til sommer, kan du komme tættere på drømmebilen ved at oprette en sæsonleasing aftale hos os. Med sæsonleasing betaler du kun for indregistrering i de måneder, hvor du faktisk bruger bilen.

Du får dermed mulighed for at lease op til to biler om året, som passer til sæsonens vejr og dit humør. Så hvis du har lyst til at køre i en cabriolet, når solen står højt på himlen, og i en praktisk firhjulstrækker, når der er sne og slud på vejene, så er sæsonleasing en helt oplagt mulighed.


Smart og fleksibel sæsonleasing hos Agilease

Hos Agilease tilbyder vi smarte og fleksible sæsonleasingaftaler på attraktive vilkår og fleksible betingelser. Vi har 15 års erfaring med at stille attraktive biler til rådighed til både private og erhvervskunder. For os er det vigtigt at oprette den helt rette leasingaftale til dig. Derfor tilpasser vi leasingaftalen til dine personlige behov og præferencer. Du bestemmer derfor selv, hvornår og hvor længe du vil sæsonlease køretøjet.

Vi giver dig personlig rådgivning til at hjælpe dig med at vælge mellem at oprette en finansiel eller operationel leasingaftale. Her på siden kan du læse meget mere om, hvad sæsonleasing er, og hvad vi hos Agilease kan tilbyde dig. Hvis du støder på flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 86 99 99 99 eller besøge vores værksted i Viborg.

Hvad er sæsonleasing?

Med sæsonleasing kan du holde bil helt uden at skulle betale afgift i de måneder, hvor du alligevel ikke bruger bilen. Sæsonleasing betyder nemlig, at du leaser bilen for en sæson, og at du dermed kun skal betale registreringsafgift i de måneder, du rent faktisk kører i bilen.

Hos Agilease tilbyder vi sæsonleasing, hvor bilen kun er indregistreret i udvalgte måneder, og hvor du selv bestemmer, hvornår din leasingperiode skal være aktiv. Mange bilister vælger at lease bilen i seks måneder, hvor de for eksempel kører i en sportsvogn henover sommermånederne eller i en praktisk firhjulstrækker i vintermånederne.

Sæsonleasing med økonomiske fordele

Ved at vælge sæsonleasing er den månedlige ydelse typisk noget mindre end eventuelle renteudgifter til finansiering af køb med fuld afgift vil være. Samtidigt er leasingydelsen ved at lease bilen på sæsonbasis naturligvis også lavere, end den vil være, hvis du vælger at lease bilen hele året. Som udgangspunkt vil vi kun opkræve ydelse for den periode køretøjet benyttes og et mindre beløb for opbevaring og forsikring uden for sæson.

Vi laver altså en kontrakt for aktivperioden og derefter en kontrakt for passivperioden, hvor vi fortsat varetager finansiering af bilen samt forsikring.


I passivperioden sparer du derfor mange penge, da bilen ikke har plader i denne periode, og du derfor ikke skal betale registreringsafgift eller grøn afgift. Sæsonleasing er dermed oplagt for dig, som ønsker at køre i et lækkert sæsonkøretøj, men som gerne vil undgå at betale beskatning for bilen i de måneder, hvor du alligevel ikke får kørt i bilen.

Finansiel eller operationel sæsonleasing?

Hos Agilease kan sæsonleasing både laves som en operationel og som en finansiel leasingaftale. Det kan altså både være en bil, som vi overtager efter endt leasingperiode eller en bil som du selv finder en køber til eller ønsker at beholde. De to leasingtyper imødekommer forskellige ønsker og behov. Med operationel leasing bliver du fri for værkstedsbekymringer og uforudsete regninger. Her kender du de månedlige udgifter og kan ombytte bilen, når leasingperioden ender.

Få fuld budgetsikkerhed

Vi tilbyder fuld service, reparation, vedligeholdelse, skift af vinter- og sommerdæk, vejhjælp og inkluderer eventuelt en lånebil i prisen. Her får du dermed fuld budgetsikkerhed og undgår alle uforudsete udgifter ved at køre i bil. Med finansiel sæsonleasing skal du selv betale for bilens værkstedsbesøg, service og vedligeholdelse, samt for bilens restværdi ved endt leasing.

Sæsonleasing af specialkøretøjer og sportsvogne

Vi tilbyder sæsonleasing af biler i alle prisklasser, bilmærker og typer. Vi har et stort lager med attraktive biler fra blandt andet BMW, Ford, Audi, VW, Volvo og Mercedes. Her kan du både vælge mellem let brugte og nye biler på konkurrencedygtige vilkår.

Du kan se vores biler på siden her, hvor du finder mange flere informationer om bilerne, deres stand og specifikationer. Sæsonleasing er et fantastisk koncept for sportsvogne, cabrioleter, motorcykler eller andre specialkøretøjer, som brugeren kun ønsker på vejen dele af året. Man kan således køre firehjulstrækker om vinteren og sportsvogn eller motorcykel om sommeren.

Vi skaffer den bil du ønsker

 

Hvis din drømmebil ikke er på vores lager, bestiller vi den gerne hjem til dig, så du kan få dit leasingønske opfyldt. Uanset om det er en Porsche, Audi, VW, Ford, BMW, Jaguar, Mercedes, Volvo, Alfa Romeo, eller en helt andet bil, du ønsker, så bestræber vi os på at kunne tilbyde dig drømmebilen.

Vi tilbyder personlig rådgivning om sæsonleasing

Hvis du støder på tvivl eller spørgsmål om sæsonleasing, er du velkommen til at tage kontakt til os på telefonnummer 86 99 99 99. Du kan også besøge os på vores værksted i Viborg, hvor vi altid er klar til at vejlede dig og tage en uforpligtende snak.

Hos Agilease tilbyder vi altid personlig rådgivning og brænder for at finde den helt rigtige løsning til dig. Sammen arbejder vi for at skabe en leasingaftale, som er individuelt tilpasset netop dine behov og præferencer.

Kontakt
Vil du vide mere
Ring til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.
Skriv til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.