Om Agilease

Vi administrerer din virksomheds flåde- og giver drømme hjul at køre på.

Agilease A/S er den kompetente og professionelle leverandør af leasing-løsninger.

Vores fortælling

I mere end 15 år har vi stillet attraktive biler til rådighed for såvel private som erhvervskunder – på gunstige vilkår, fleksible betingelser og med vished for omkostningerne. Men, vi har ikke altid heddet Agilease.

Virksomheden startede i 2001 som KJ Biler & MC – med fokus på især motorcykler og tilbehør.

Virksomheden er de seneste år vokset fra at være en mindre niche virksomhed drevet af passion, til være landsdækkende og førende udbyder – drevet af passion og professionalisme.

Fokus har gradvist udviklet sig, og i dag satses der overvejende på leasing af biler samt værkstedsdrift.

Sagt på en anden måde er vores mission:
Agil leasing, leje og pleje af biler tilpasset den individuelle kundes præferencer.

Virksomhedens navn er sammensat af to ord, Agil og Lease.


Agil betyder: ”bevægelig, hurtig, let, fleksible og hurtig til at tilpasse sig ændrede omgivelser” og stammer faktisk fra det latinske ord ”Ago” der på latin betyder ”sætte i gang” eller ”tilskynde”. Det giver god mening for os.

Agilease samarbejder i dag med værksteder på Sjælland, har hente/bringe service i hele Jylland og driver udover leasingaktiviteterne bil-udlejningsvirksomhed.

Vores virksomhed er godkendt af finanstilsynet og udnævnt til Gazelle-virksomhed af Børsen i såvel 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021 fordi vi har skabt stor vækst og fastholdt en høj soliditetsgrad. Det er vi stolte af.


Med vore mange biler på de danske veje, er vi efterhånden blevet til en synlig aktør på markedet. Det kan du også få glæde af. Når du leaser en let brugt bil hos Agilease, er det f.eks. Agilease, der står som Leasinggiver og ikke en fjern finansiel institution med pant i bilen. Dette giver vore kunder maksimal fleksibilitet, hvis dit/jeres behov skulle ændre sig.

Gazeller

 

Hos Agilease drømmer vi om, at vores kunder vælger os på grund af vores kvalitet, fleksibilitet, pålidelighed, en vis portion eksklusivitet og nøje udvalgte attraktive brugte kvalitetsbiler til nøje udvalgte kunder. Det arbejder vi hårdt på, hver dag.

Kontakt
Vil du vide mere
Ring til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.
Skriv til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.