Guides | Hvad er operationel leasing?

Hvad er operationel leasing?

Overvejer du at lease din næste bil enten privat eller erhversmæssig? Så er det vigtigt, du tager stilling til, om det skal være operationel eller finansiel leasing.

Hos Agilease rådgiver vi dig gerne, så du kan vælge den leasingaftale, der passer bedst til netop dine ønsker og behov

 

Vi tilbyder både operationel og finansiel leasing til gode priser og på attraktive vilkår. Vi er markedsledende af operationel leasing af nye og brugte premium biler og vi tilbyder omfattende leasingpakker inklusive service, reparation, sommer- og vinterdæk, vejhjælp samt lånebil ved værkstedsbesøg.

På denne side har vi samlet de vigtigste informationer om operationel leasing for at gøre det lettere for dig at træffe en oplyst beslutning om dit valg af leasing. Herunder finder du oplysninger om, hvad den operationelle leasing indebærer, og hvilke fordele og ulemper der kan være ved at indgå denne leasingaftale.Hvad er operationel leasing?

Med operationel leasing betaler du et fast månedligt beløb for en ønsket bil. Dit månedlige beløb/leasingydelsen er beregnet ud fra brugsværdien og omfatter alle omkostningerne for bilen. Når du laver en operationel leasingaftale med os, er den som udgangspunkt inklusive service, reparation, sommer- og vinterdæk, vejhjælp samt lånebil ved værkstedsbesøg. Dette giver dig fuld overblik og vished for udgifterne.

 

Ved operationel leasing er din ydelse afhængig af, hvor mange kilometer du ønsker at køre i bilen om året. Du betaler førstegangsydelse og etableringsgebyr ved indgåelse af aftalen, og herefter opkræver vi en fast månedlig ydelse i den aftalte leasingperiode. Ved udløb af perioden, afleveres bilen til Agilease. Du behøver dermed ikke at bekymre dig om risikoen der er forbundet med at skulle sælge bilen videre.

 

Ønsker du, at forsikring også skal være en del af pakken, så tilføjer vi gerne dette til aftalen. Der opkræves desuden altid en Grøn ejerafgift direkte hos dig, fordi du er den registrerede bruger af bilen. Dette sker via Centralregisteret For Motorkøretøjer.Fordele og ulemper ved operationel leasing

Hvis du vælger at lease bilen frem for at købe bilen, er der en del penge at spare. En af de store fordele er nemlig, at registreringsafgiften på leasingbilen er lavere, end den ville være på en ny bil. Du slipper også for at binde mange penge i din bil og får mulighed for at investere i andre ting. Samtidigt bliver biler, som er ældre end tre år, beskattet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen.

Det kan spare dig for mange penge og give dig en større økonomisk frihed i hverdagen.

 

En af de store fordele ved at vælge operationel leasing er, at det kan give en stor økonomisk tryghed, da man bedre kan danne sig et overblik over sine udgifter til bilen. Når du laver en operationel leasingaftale, kender du på forhånd alle omkostningerne i forbindelse med leasingen, som bliver samlet i faste månedlige ydelser. Du kan dermed let lægge et budget for dine omkostninger for køretøjet og undgår samtidigt unødige bekymringer eller uforudsete udgifter til bilen.

Hvis du leaser bilen operationelt hos os, tager vi os af alle udgifter til værksted, reparation og service, så du ikke pludseligt får uforudsete udgifter at skulle finde penge til. Denne leasingtype giver dermed en stor tryghed og budgetsikkerhed og kan spare dig for mange penge.

Samtidigt har du med operationel leasing mulighed for ofte at kunne skifte din bil uden bekymring for at skulle sælge bilen videre. Denne leasingtype anvendes ofte til leasing i kortere perioder og gør det fuldstændigt omkostningsfrit for dig at udskifte din bil.

Hvis du er i tvivl om, hvor meget du kommer til at bruge bilen, eller gerne vil undgå at have en fast kilometerbegrænsning, kan du fordel overveje at vælge vores finansielle leasing i stedet. Her får du fuld frihed og fleksibilitet med bilen. Der er ingen kilometerbegrænsninger eller forbehold der skal tages i forhold til skader på bilen, da du selv står for al vedligehold og drift af bilen. Du kan læse meget mere om finansiel leasing på denne side.

Hvem skal vælge operationel leasing?

Operationel leasing er til dig der ønsker den overskuelige billøsning i firmaet eller privat, dig som ønsker at køre i en bil uden at have de økonomiske bekymringer, der kan være forbundet med at eje en bil. Denne leasingtype er helt sikkert noget for dig, hvis du sætter pris på sikkerhed og tryghed i økonomien og på at kunne lægge faste budgetter og skemaer for dine biludgifter. Med operationel leasing slipper du nemlig for at få pludselige regninger og du ved præcis, hvad det koster dig hver eneste måned at have en bil til rådighed.

Hvis du ønsker at udskifte din bil ofte eller gerne vil prøve at køre i de nyeste modeller, kan operationel leasing også have en fordel. Ved denne leasingtype binder du dig kun i en kort periode og kan dermed let udskifte bilen efter endt leasingperiode uden at skulle spekulere på at videresælge bilen. Mange firmaer vælger at lease firmaets bilflåde. Det giver firmaet et større overblik over samlede biludgifter, fordele når bilerne skal på værksted- egen personlig leasingkonsulent.

Aflevering af bil når du benytter operationel leasing

Når du afleverer bilen efter endt leasingperiode, skal du ikke bekymre dig om at skulle sælge bilen eller selv betale restværdi for at overtage den.

 

Ved tilbageleveringen af din leasingbil gennem operationel leasing vil Agilease tjekke op på dels om der er skader på bilen og dels, om du har holdt dig inden for det aftalte antal kilometer kørt, som vi aftalte ved leasingaftalens indgåelse. Estimatet af kørte kilometer er bindende ved operationel leasing på den måde, at du hæfter for det antal kilometer, du eventuelt har kørt i bilen udover det i leasingkontrakten aftalte.

 

Ved denne form for leasing, skal du med andre ord have godt styr på, hvor mange mange kilometer du kører i den leasede bil.

 

Leasing af din drømmebil

Drømmer du om at blive flot kørende i en luksusbil, som f.eks. en Mercedes, Volvo eller Porsche - kan du leve med at den er et par år gammel men meget velholdt? Så kan det anbefales at lease en brugt bil hos Agilease.

 

Vi har et stort udvalg af solide, brugte luksusbiler, og vi kan helt sikkert opfylde dine drømme når det kommer til biler. Det gælder også hvis du er ejer af en virksomhed, og vil have dine ansatte til at køre i en præsentabel firmabil.

 

Vi rådgiver dig gerne om operationel leasing

Støder du på spørgsmål om operationel leasing? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummer 86 99 99 99 eller besøge os i vores udstilling i Viborg, hvor vores leasingkonsulenter sidder klar til at hjælpe og rådgive dig, så du har de bedste forudsætninger for at tage den rette beslutning.

Sammen med dig skaber vi en velovervejet leasingaftale, som er tilpasset netop dine ønsker og behov.

Kontakt
Vil du vide mere
Ring til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.
Skriv til os
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Få personlig vejledning igennem vores chat.