Erhvervsleasing | BMW

Erhvervsleasing af BMW hos Agilease

I mange år har BMW været klassens frække dreng, der uden at forsøge scorede topkarakterer i stort set alle discipliner. I den nye generation af BMW-modellerne med både plug-in hybrid og elbiler har den tyske bilgigant for alvor vist, at man godt kan se godt ud og samtidigt have noget mellem ørene! Bliv klogere på hvordan din virksomhed kan nyde godt af de mange fordele med erhvervsleasing fra Agilease i dag.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Optimer din flåde og din økonomi
Vælg en udstyrsmodel der passer til dig

Topmodellerne fra BMW udstråler ren luksus og ubeskåret performance, og selv i de lavere udstyrsmodeller er der garanti for en mindeværdig køreoplevelse, uanset om du er på vej til forretningsmøde eller søndagstur.

 

Den nyeste generation af BMW-flagskibe omfavner på samme tid en grønnere fremtid med plugin-hybrid- og elmodeller langs de brændstofdrevne topmodeller. På tværs af alle modellerne gælder én fællesbetegnelse. Sporty. Med ét tryk på en knap forvandles den praktiske hverdagsbil nemlig til en vaskeægte fuldblodsracer uden at gå på kompromis med hverken komfort og sporsikkerhed.

 

Med Agilease behøver det ikke længere kun at være en drøm at sidde bag rattet på en topmoderne BMW. Uanset om du er på udkig efter den rå kraft fra de benzin- eller dieselmotorer, eller den lydløse elegance i en fuldelektrisk bil, har Agilease løsningen til din virksomhed.

Kør med stil og ydeevne
Effektivitet og prestige i en BMW

Agilease er en erfaren leverandør af leasingløsninger til både små og store virksomheder. Vi tilbyder en bred vifte af services, inklusivt særlige vilkår for virksomhedsledere.

 

Ved at lease din næste firmabil i stedet for at købe den, kan du spare både tid og penge, og samtidig nyde godt af at køre i markedets nyeste modeller. Erhvervsleasing hjælper dig med at undgå store engangsinvesteringer og holder din virksomheds likviditet fri til at fokusere på andre områder af din forretning. Med en leasingkontrakt får du faste månedlige ydelser, der giver dig et klart overblik over bilomkostningerne og hjælper dig med at planlægge dit budget. Det minimerer samtidigt risikoen for uforudsete udgifter til vedligeholdelse og reparation og giver tryghed for dig.

 

Desuden kan erhvervsleasing tilbyde flere skattemæssige fordele. Leasingydelsen kan trækkes fra, hvis bilen kun bruges til erhverv, hvilket kan forbedre virksomhedens bundlinje. Ved privat brug bliver du beskattet af fri bil, og her kan det være en fordel at lease en brugt bil. For biler ældre end tre år beregnes beskatningen ud fra handelsværdien, ikke nyprisen, hvilket kan spare dig penge.