Erhvervsleasing | Mercedes

Erhvervsleasing af Mercedes hos Agilease

Mercedes-Benz har i over 100 år været symbolet på tysk ingeniørkunst og landevejsluksus. Her får du både en elegant grand tourer og en moderne sportsvogn med masser af hestekræfter under hjelmen i samme bil. Det er da værdi for pengene! Hos Agilease er der aldrig langt fra drømme til realitet. Bliv klogere på hvordan din virksomhed kan drage fordel af Mercedes erhvervsleasing fra Agilease i dag.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Eksklusiv komfort og fleksibilitet
Erhvervsleasing af en bil med fokus på detaljer

Hvis du drømmer om at rulle ned ad landevejen i ultimativ luksus, går du helt sikkert ikke galt i byen bag rattet på en Mercedes. Med den nyeste generation af S-klasse og den elektriske EQ-serie viser Mercedes endnu engang, at de stadig hører blandt de bedste i klassen.

 

Med det seneste i udstyr og teknologi i en luksuriøs og rummelig kabine er der i den grad gået i dybden med detaljerne. Den nyeste generation af plug-in hybrid- og elmodeller fra Mercedes markerer et betydningsfuldt skridt fremad i deres fortsatte engagement i grøn transport. EQ-serien er udstyret med det klassiske Mercedes-design og giver samme køreglæde fra de brændstofdrevne topmodeller. Derudover inkluderer de nogle af de mest avancerede sikkerhedssystemer og førerassistancefunktioner tilgængelige på markedet.

 

Hos Agilease får du et hav af leasingmuligheder til din erhvervsleasing af din nye Mercedes. Vi ved, hvor afgørende det er med en firmabil i garagen, der gør indtryk. Derfor er vi også stolte af at tilbyde erhvervsleasing af de mest populære modeller fra Mercedes.

Luksus og ydeevne
Lad os finde en løsning der passer til dig

Drømmer du om ny firmabil, men holder de store engangsomkostninger dig fra at tage skridtet videre? Med erhvervsleasing hos Agilease kan du komme bag rattet på en topmoderne Mercedes med faste månedlige ydelser.

 

Vi tilbyder både operationel og finansiel leasing af alle bilmærker - ny eller brugt. Vores erfarne medarbejdere hjælper med at finde den helt rette løsning til din virksomhed.

  

Med en omfattende servicepakke er du dækket ind ved uforudsete udgifter til service og reparationer. Du kan desuden nemt udskifte biler efter behov og få en attraktiv beskatning.

 

Vi har mange års erfaring med erhvervsleasing og kan hjælpe med en skræddersyet aftale tilpasset netop din virksomhed. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi sammen finder en løsning, der passer til jeres behov.