Erhvervsleasing | Opel

Erhvervsleasing af Opel fra Agilease

Bare fordi man er fornuftig, behøver man ikke være kedelig! Efter første tur i en af de køreglade modeller fra Opel vil du også hurtigt opdage, at det heller ikke er tilfældet her. Hos Agilease har vi et bredt udvalg af tilbud om erhvervsleasing af Opel – kontakt os i dag og bliv klogere på dine leasingmuligheder.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tysk ingeniørkunst
Rummelige flotte kabiner

Opel har altid været kendt for deres tyske ingeniørkunst, og i deres nyeste generation af biler er dette tydeligere end nogensinde før. Køreglæden i de nyeste Opel-modeller er altså skruet helt i top.

 

Fra adaptiv fartpilot til vognbaneassistent er de nye Opel-modeller spækket med topmoderne assistentsystemer, der sikrer en sikker og komfortabel tur hver gang, du begiver dig ud på landevejen. Om du vælger en traditionel benzin- eller dieseldrevet model, eller om du tager skridtet videre med en af deres imponerende el- eller plug-in hybridbiler, kan du regne med performance i verdensklasse.

 

På komfortsiden er der blevet fokuseret på mere rummelige kabiner med nye avancerede infotainmentsystemer, så du kan holde dig forbundet til kunder, uanset hvor du befinder dig i landet.

 

Derfor er vi hos Agilease stolte af at kunne tilbyde et væld af løsninger, når det kommer til erhvervsleasing af firmabiler fra Opel. Hos Agilease sikrer vi os altid, at hver enkelt bil undergår en omfattende inspektion for at sikre dens maksimale levetid i din virksomheds bilflåde. Dette garanterer, at du kan stole på en bil, der konsekvent præsterer på højeste niveau.

Et sikkert valg
Erhvervsleasingmuligheder for Opel

Agilease er stolte af at tilbyde en bred række erhvervsleasingmuligheder af din kommende Opel. Vores team er klar til at guide dig i opstarten af en leasingaftale, der er skræddersyet præcist til din virksomheds krav. Uanset om dit hovedfokus ligger på brændstoføkonomi, rummelighed eller noget helt andet, finder vi den optimale model og aftale for dig.

 

Det smarte ved erhvervsleasing er, at det sparer dig for store indskud og uforudsete vedligeholdelsesudgifter, som traditionelt er knyttet til firmabiler. Dette giver dig frihed til at fokusere fuldt ud på din virksomheds udvikling.

 

Har du brug for mere information om, hvordan vi kan bistå din virksomhed med erhvervsleasing af en Opel? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale eller en kop kaffe i vores showroom og værksted i Viborg.