Erhvervsleasing | Bentley

Erhvervsleasing af Bentley fra Agilease

Bentley er synonym med luksus og performance af øverste skuffe. Siden stiftelsen i 1919 har billegenden leveret superbiler, der kombinerer rå power med og ultimativ elegance. Oplev forskellen og kontakt Agilease for at høre mere om mulighederne for erhvervsleasing af firmabiler fra Bentley. Sammen finder vi den optimale løsning til netop din virksomhed.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
En kombination af finesse og komfort
Ydeevne møder elegance

En Bentley er garanti for en enestående køreoplevelse for både fører og passager. Med et interiør på linje med første klasse på en Dreamliner vil de færreste nok have noget imod, at der bliver taget en omvej eller to. Her får du individuelt justerbare komfortsæder, der omfavner og støtter kroppen hele vejen. En adaptiv luftaffjedring giver en blød kørsel og minimerer vibrationer. Kabinen er desuden så godt isoleret, at man næsten ikke hører lyde udefra.

 

Under motorhjelmen finder man V8 eller W12 motorer, der leverer en enorm kraftfuld acceleration samtidig med blid og lydløs kørsel, når man letter på trådet.

 

Avancerede førerassistancesystemer sikrer maksimal sikkerhed og kontrol uden at gå på kompromis med køreoplevelsen. Bentley er den ultimative luksusbil for dem, der sætter kvalitet og håndværk højest.

 

Kontakt Agileases erfarne leasingkonsulenter i dag og hør mere om mulighederne for at lease en Bentley som repræsentativ firmabil. Vi finder den optimale løsning til netop din virksomhed.

Tradition og innovation
Bentley's stolte arv gennem et århundrede

I stedet for at købe kan det være en god idé at lease din næste firmabil, for det har nemlig et hav af fordele. Man frigør kapital og bruger mindre tid på administration. Samtidig får man adgang til de nyeste modeller på markedet.

 

Leasing kan være særlig attraktivt, hvis man vil undgå at binde store summer i sine biler. Ved leasing investeres ikke store beløb, som ved køb eller finansiering. Pengene kan i stedet bruges på virksomhedens andre kerneområder. Leasing bevarer altså likviditeten, da man betaler en fast månedlig ydelse i stedet for en stor engangsudgift. På den måde har man bedre mulighed for at fokusere investeringerne der, hvor de gør mest gavn.

 

Har du behov for vejledning om erhvervsleasing, er du meget velkommen til at ringe til os eller kigge forbi vores showroom og værksted i Viborg. Vores erfarne medarbejdere hjælper gerne med at finde den optimale løsning for netop dig og din virksomhed. Vi udarbejder en skræddersyet kontrakt, der passer perfekt til dine krav og ønsker.

 

Vi lægger vægt på personlig rådgivning og service, så du får det fulde udbytte af samarbejdet med os. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller behov for sparring om leasing.