Erhvervsleasing | Fiat

Erhvervsleasing af Fiat fra Agilease

Fiat er blevet et ikon for italiensk charme på landevejen. Med mere end et hundrede års erfaring på CV’et, har den italienske bilgigant mestret kunsten i at skabe køreglade biler med glimt i øjet. Hos Agilease har vi fleksible erhvervsleasingtilbud til din virksomhed - kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte Fiat til dine behov.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Italiensk design og den sjælefulde charme
Prøv den italienske bil-delikatesse

Den italienske arv er tydelig at mærke i den lange række af Fiat-modeller, der er rullet ud af fabrikken i Torino siden 1899. Fælles for alle er en kombination af funktionalitet, italiensk design og den sjælefulde charme, der har gjort dem uhyre populære i Danmark.

 

Deres nok mest populære model, Fiat 500 har længe været elsket for sin kompakte størrelse og køreglæden, den leverer. Den lille bil er utrolig alsidig, gør det godt i bymiljøer, og er samtidig også behagelig at køre på længere ture. Med de nyes førerassistancesystemer i de seneste generationer, er det endda også kun blevet sjovere at sidde bag rattet i en Fiat 500.

 

Dens nye elektriske version, Fiat 500e, fortsætter traditionen og tilføjer tilmed nogle nye, spændende features som f.eks. ’One Pedal Drive’, der genvinder kinetisk energi, hver gang du bremser.

 

Agilease tilbyder fordelagtige erhvervsleasingaftaler på Fiat-modeller - altid med henblik på din virksomheds behov. Alle Fiat-modellerne hos Agilease gennemgår en grundig syning for at garantere deres længst mulig levetid. Det betyder, at du kan regne med en bil, der altid lever op til alle dine krav.

Pålidelig kvalitet og budgetvenligt
Spændende muligheder med Fiat

Hos Agilease glæder vi os over at kunne præsentere en lang række erhvervsleasingsmuligheder til din næste Fiat.

 

Vi står klar til at hjælpe dig i gang med en leasingaftale, der er præcist tilpasset din virksomheds behov. Uanset om dit fokus er på brændstofeffektivitet, kabinestørrelse eller noget helt tredje, har vi den rigtige Fiat og leasingløsning for dig.

 

Det smarte ved erhvervsleasing er, at du undgår store investeringer og uforudsete vedligeholdelsesomkostninger, der normalt er forbundet med firmabiler. Det betyder, at du i stedet kan koncentrere dig om din virksomheds vækst.

 

Ønsker du mere information om, hvordan vi kan få dig i gang med erhvervsleasing af en Fiat? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Agilease er altid parat til at guide dig på rette vej.