Erhvervsleasing | Porsche

Erhvervsleasing af Porsche fra Agilease

I mere end 70 år har Porsche designet nogle af verdens absolut bedste sportsvogne, og for mange er selv synet af den ikoniske silhuet nok til at få pulsen op. Hos Agilease er vi lige så vilde med det tyske sportsikon, der som få andre lover ultimativ køreglæde, uanset om vejen snor sig gennem land eller storby. Kontakt Agilease i dag og hør hvordan du kan få nøglerne til din helt nye Porsche med erhvervsleasing til attraktive priser.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Det ypperste i motorer og udstyr
Den legendariske Porsche

I 1948 lancerede Porsche deres første bud på en let, hurtig og smuk sportsvogn – den legendariske Porsche 356. Det skulle vise sig at ændre motorindustrien for altid. Efterfølgeren hed nemlig Porsche 911, og som en langt mere kraftfuld, større og mere komfortabel afløser, tog den verden med storm.

 

I dag byder Porsche på et væld af adrenalinpumpende sportsvogne spækket med det ypperste i motorer og udstyr. Her forkæles du også med et væld af intelligente assistent systemer heriblandt parkeringshjælp med ultralydssensorer, adaptive undervogne og meget mere. I kabinen er der naturligvis også gjort alt for, at du kan nyde turen omgivet af ren luksus.

 

Gennem generationerne har modellerne nydt godt af diverse facelift, men designet og essensen af den klassiske Porsche er forblevet den samme – og det er vi glade for.

 

Kontakt Agilease i dag og hør mere om dine muligheder for at lease Porsche som firmabil. Vores erfarne leasingkonsulenter står klar til at finde den optimale løsning til din virksomhed.

Fleksibilitet nøglen til et godt samarbejde
Erhvervsleasing af populære sportsvogne

Hos Agilease tilbyder vi erhvervsleasing af markedets mest populære sportsvogne - heriblandt mærker som netop Porsche. Leasing er oplagt for dig, der ønsker mere økonomisk tryghed, da du får udgifterne fastlagt i faste månedlige ydelser. Du slipper også for uforudsete regninger og store engangsomkostninger, der binder dig fast.

 

Leasing giver dig samtidig valgfrihed i forhold til dine firmabiler. Man binder sig kun for den aftalte periode, typisk 2-3 år. Herefter kan du frit vælge en ny bil. Det betyder, at det er nemt at skifte bil efter behov og ønsker. Skal bilen udskiftes sæsonmæssigt, ved ændrede arbejdsopgaver eller kørsel? Med erhvervsleasing er det intet problem.

 

Hos os er fleksibilitet nøglen til et godt samarbejde. Vi stræber altid efter at imødekomme kundens situation med skræddersyede løsninger.

 

Vi tilpasser en leasingaftale, der passer til netop jeres behov med valgfri løbetid og kilometertal. Alle services er inkluderet, og når perioden udløber, vælger i simpelthen bare en ny Porsche model.

 

Kontakt os i dag og hør nærmere om fordelene ved erhvervsleasing af Porsche.