Erhvervsleasing | Ferrari

Erhvervsleasing af Ferrari hos Agilease

Navnet alene vækker øjeblikkeligt billeder af rubinrøde drømmebiler, der brøler ned ad åbne veje langs toskanske vinmarker. Ferrari. Her får du en ordentlig bunke power, det nyeste i teknologi og, vigtigst af alt, masser af køreglæde i det mest ikoniske bilmærke i verden. Kontakt Agilease i dag og hør mere om dine muligheder for at lease din drømmebil.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Verdensledende indenfor teknologisk innovation og ydeevne
Elegance og kraft kombineret

Gennem årtier har Ferrari sat den gyldne standard for, hvad man kan forvente af en moderne superbil. Med hver model skubber de grænserne for, hvad der er muligt for en moderne sportsvogn. Denne unikke tilgang til innovation er noget de har gjort siden Enzo Ferrari, lod de første modeller rulle ud fra fabrikken i Maranello for mere end 70 år siden.

 

Som firmabil er en Ferrari det ultimative statement. Med et smukt og aerodynamisk design, førsteklasses kabiner og den karakteristiske Ferrari-lyd er der garanti for, at du ikke går ubemærket hen bag rattet på den famøse ’springende hest’. Her er der desuden investeret tungt i markedets bedste førerassistentsystemer, så du trygt og behageligt kan nyde turen, hvad end det er i myldretid eller på landevej.

 

Hos Agilease er vi stolte af at kunne tilbyde exceptionelle biler til vores kunder. Alle de Ferrari-modeller, vi udbyder, gennemgår en grundig godkendelsesproces for at sikre, at de lever op til vores høje standarder. 

 

Vælger du at lease din næste firmabil gennem os, lover vi dig en Ferrari i topform. En bil der er klar til at give dig en mindeværdig oplevelse bag rattet, uanset om turen går til et vigtigt møde eller en afslappende weekendtur.

Ikke kun en bil, men et kunstværk
En kombination af tradition og fremtid

Drømmer du om at cruise afsted i en Ferrari som din næste firmabil? Så er vi klar til at hjælpe dig på vej. Hos Agilease er vi eksperter i erhvervsleasing af superbiler. Vores erfarne konsulenter hjælper dig med at finde den perfekte model til lige netop dine behov og sørger for, at du får en leasingaftale efter dine behov.

 

Med erhvervsleasing undgår du store engangsudgifter og får samtidig en fuld servicepakke inkluderet, så du trygt kan nyde turen i din Ferrari uden bekymringer. I får fuldt overblik over omkostningerne med faste månedlige rater og samtidigt varetager vi al service og vedligeholdelse for jer.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi finder den optimale leasingløsning til jeres firmabilsflåde. Vi glæder os til at vejlede om erhvervsleasing og matche jeres præcise behov.