Erhvervsleasing | Maserati

Erhvervsleasing af Maserati hos Agilease

La Dolce Vita på fire hjul. Maserati hører blandt eliten af ikoniske sportsvogne med en sublim køreoplevelse takket være kraftfulde motorer, ultraskarpe køreegenskaber og et interiør, der oser af luksus. Oplev fordelene ved erhvervsleasing hos Agilease. Vi skræddersyr aftaler, så du nemt kan skifte biler efter behov og sæson for din virksomhed.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Redt op til luksus
Enestående køreglæde og kraft

Bliver det bedre end en italiensk fuldblodsracer? Udstyret med en brølende V6 motor eller det, der er vildere, leverer Maserati en ultimativ grand tourer, der i den grad gør sig godt som en firmabil udover det sædvanlige.

 

I kabinen er der redt op til luksus, som var det taget ud af et toskansk palæ med blødt nappa-læderbetræk, blankpoleret aluminium og alt det sjove i udstyr. Leder man efter den ultimative landevejscruiser, der på samme tid kan imponere kunder og kolleger, er der ikke mange, der kan hamle op med Maserati.

 

Deres nye generation af topmoderne sportsvogne kombinerer enestående køreglæde og kraft med sofistikeret italiensk design - egenskaber, der gør Maserati til en eksklusiv firmabil i særklasse for den succesfulde erhvervsleder.

Ekspertise inden for erhvervsleasing
Erhvervsleasing af Maserati biler

Hos Agilease har vi mange års erfaring og stor ekspertise inden for erhvervsleasing. Vi hjælper både mindre firmaer, der har brug for fleksibilitet og pålidelig service, og større virksomheder, der fokuserer på omkostninger og effektiv drift.

 

Uanset om du kører alene som selvstændig og tilbringer mange timer bag rattet, eller har ansatte, der bruger bilen meget i deres arbejde, skal vi nok finde den optimale leasingløsning til netop dig.

 

Her får du en komplet service med alt lige fra vejhjælp og mobilitetsgaranti til skift af sommer- og vinterdæk. Vores mange langvarige kunderelationer viser, at virksomheder vælger Agilease på grund af vores pålidelighed. Kontakt Agilease og hør mere om fordelene ved erhvervsleasing til netop jeres behov. Vi glæder os til at vejlede dig om din næste firmabil.

 

På vores hjemmeside under ’Erhvervsleasing’ kan du læse mere om de mange forskellige muligheder for erhvervsleasing. Her kan du også se alle fordelene ved at lease din næste firmabil i stedet for at købe.

 

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om leasing af firmabiler. Vi er altid klar til at hjælpe dig på rette vej.