Erhvervsleasing

Leasing fremfor køb af virksomhedens biler er det sikre valg – og oftest også langt det billigste valg.

Leasing giver virksomheden minimal belastning af likviditet og mulighed for at allokere investeringsbudgettet til kerneforretningen.

Agilease Erhvervsleasing tilbyder såvel finansiel som operationel leasing tilpasset den enkelte virksomhed og brugers behov.

Læs mere under leasingtyper.

 

Vor kernekompetence er Fleet Management samt Operationel leasing.

Typisk leasing i 24-36 måneder af let brugte premium biler med fuld service, reparation, vinter-/sommerdæk, vejhjælp og evt. lånebil inkluderet.

Hermed har virksomheden fuld budgetsikkerhed, og kan endvidere konstant køre med en nyere flåde af let brugte biler, til gavn for såvel virksomhed som brugere.

 

Agilease ér fleksible,- og bliver en bil ledig pga. ændringer i given medarbejders ansættelsesforhold, behøver den ikke holde på parkeringspladsen.

Agilease betjener såvel mindre erhvervskunder der fordrer fleksibilitet og pålidelighed samt større koncerner med stærkt omkostningsfokus, administrativt lean krav og behov for differentieret bilpolitik. Vi tilbyder vor erhverskunder en lang række services og fleet management løsninger.

Herunder VIP vilkår for ejere og direktionsmedlemmer.

 

Erhvervskunder vælger os pga. vor konkurrencedygtighed, servicekoncept, fleksibilitet og pålidelighed.

Agilease har mange års erfaring, unikke kompetencer, udelukkende tilfredse kunder og en sund forretning med høj soliditetsgrad.

Agilease har således kompetencerne til at understøtte jeres virksomhed med Agile billøsninger og Lean administration.

 Vi har eksisteret siden 2001 under samme CVR nummer- Agilease er en Gazelle virksomhed der bliver på markedet.

 

 

Vælg underkategori