Referencer

" Vi er yderst tilfredse med samarbejdet med Agilease.- Deres service er helt i top. Vi har efterhånden en større flåde af biler, som bl.a. giver os stor reklameværdi rundt på byggepladserne. Vil uden tvivl anbefale Agilease til mine kollegaer og samarbejdspartnere i branchen"
Henrik M. Christensen /teknisk direktør og indehaver
 

" Vi har gennem længere tid leaset biler gennem Agilease i Viborg - et meget professionelt og tillidsfuldt samarbejde, der fungerer 100 %. Jeg vil til enhver tid anbefale Agilease. De strækker sig langt for den enkelte kunde."
Claus Holmgaard /Adm. Direktør

"Der er flere leasingfirmaer der leverer gode biler,men forskellen er i pålideligheden og den service der følger med.- Vi er meget mere end bare et kundenummer. Vi giver sjældent ros til leverandører, men Agilease gør det virkelig godt og har det helt rigtige kundefokus"
Stephan Heessels

"vi har gennem årerne leaset en del biler hos Agilease og er yderst tilfreds med vores samarbejde.
Har altid fået en kompetent og professionel rådgivning og et højt serviceniveau, med begge ben plantet på jorden.
Sådan vil jeg beskrive min oplevelse hos Agilease Viborg og Bosch Car Service. De har derfor min varmeste anbefaling"
Keld Hvolbøl /Direktør HR & Communications
"Vi har leaset en større flåde af biler gennem Agilease- en total løsning med ekstrem fleksibilitet - alle biler med logo og indretning efter vores ønske.
Professionel håndtering hele vejen.Store fordel i som firma, at have muligheden for servicering på værkstedet lørdag. Store anbefalinger herfra.
Bent Lauritsen /Direktør

"Utrolig hurtig og yderst professionel service! Flinke og rare mennesker og ikke mindst yderst service mindede. Det er ikke sidste gang jeg leaser hos dem"
Theologos Geranis
"Udvist en meget behagelig og proffesionel tilgang til vores spørgsmål og endelige køb, ligefra vi henvendte os pr. e-mail og frem til udlevering af bilnøglerne inkl. opfølgende e-mails. Næste gang vi skal købe en bil vil vi ubetinget starte med at henvende os hos Agilease."
Susanne og Brian Krøjgaard
"Fantastisk smertefri oplevelse hos Agilease, som hjalp mig med min drømmebil. Her oplever man tydeligt,at det hele ikke handler om kroner/øre, men om kundetilfredshed. Jeg er SUPER glad for, at vi valgte, det bliver absolut ikke sidste gang det sker"
Nicolai Sørensen
"Hos Indeks Retail er vi rigtig glade for samarbejdet med Agilease. Agilease leverer en super god service, hvilket inkluderer hurtig respons, fleksibilitet og hjælpsomhed. Det fungerer bare- uden bøvl.Vores primære kontakt er Ken, og han er  kompetent og hjælpsom, når det kommer til valg af bil, omkostninger, levering osv. Alt i alt et velfungerende samarbejde"
Jacob B. Larsen - Indeks Retail
"Det er første gang vi prøver at lease en bil- Vi har fået en helt fantastisk service hos Agilease.De er gode til vejledning, hurtige til at besvare spørgsmål og ikke mindst super søde mennesker som samtidig er top professionelle. Vi er så glade for vores bil og det er bestemt ikke sidste gang, vi vil lease en bil hos Agilease" 
Jane & Henrik Bligaard
"Lige fra første gang jeg talte med Agilease, fornemmede jeg at de vidste, hvad de snakkede om, og at de brændte ligeså meget for biler, somjeg gør. Jeg har fået lavet en fleksibelaftale, der passer præcis til det, jeg gerne vil, og folkene fra Agilease har været ekstremt hjælpsomme hele vejen igennem.
Jesper Krogh - Krogh Consult