Referencer

" Vi er yderst tilfredse med samarbejdet med Agilease.- Deres service er helt i top. Vi har efterhånden en større flåde af biler, som bl.a. giver os stor reklameværdi rundt på byggepladserne. Vil uden tvivl anbefale Agilease til mine kollegaer og samarbejdspartnere i branchen"
Henrik M. Christensen /teknisk direktør og indehaver
 

" Vi har gennem længere tid leaset biler gennem Agilease i Viborg - et meget professionelt og tillidsfuldt samarbejde, der fungerer 100 %. Jeg vil til enhver tid anbefale Agilease. De strækker sig langt for den enkelte kunde."
Claus Holmgaard /Adm. Direktør

"Der er flere leasingfirmaer der leverer gode biler,men forskellen er i pålideligheden og den service der følger med.- Vi er meget mere end bare et kundenummer. Vi giver sjældent ros til leverandører, men Agilease gør det virkelig godt og har det helt rigtige kundefokus"
Stephan Heessels
"Vi har leaset en større flåde af biler gennem Agilease- en total løsning med ekstrem fleksibilitet - alle biler med logo og indretning efter vores ønske.
Professionel håndtering hele vejen.Store fordel i som firma, at have muligheden for servicering på værkstedet lørdag. Store anbefalinger herfra.
Bent Lauritsen /Direktør

"vi har gennem årerne leaset en del biler hos Agilease og er yderst tilfreds med vores samarbejde.
Har altid fået en kompetent og professionel rådgivning og et højt serviceniveau, med begge ben plantet på jorden.
Sådan vil jeg beskrive min oplevelse hos Agilease Viborg og Bosch Car Service. De har derfor min varmeste anbefaling"
Keld Hvolbøl /Direktør HR & Communications
Utrolig hurtig og yderst professionel service! Flinke og rare mennesker og ikke mindst yderst service mindede. Det er ikke sidste gang jeg leaser hos dem.
Theologos Geranis
Udvist en meget behagelig og proffesionel tilgang til vores spørgsmål og endelige køb, ligefra vi henvendte os pr. e-mail og frem til udlevering af bilnøglerne inkl. opfølgende e-mails. Næste gang vi skal købe en bil vil vi ubetinget starte med at henvende os hos Agilease.
Susanne og Brian Krøjgaard
Fantastisk smertefri oplevelse hos Agilease, som hjalp mig med min drømmebil. Her oplever man tydeligt,at det hele ikke handler om kroner/øre, men om kundetilfredshed. Jeg er SUPER glad for, at vi valgte, det bliver absolut ikke sidste gang det sker.
Nicolai Sørensen