Referencer

" Vi er yderst tilfredse med samarbejdet med Agilease.- Deres service er helt i top. Vi har efterhånden en større flåde af biler, som bl.a. giver os stor reklameværdi rundt på byggepladserne. Vil uden tvivl anbefale Agilease til mine kollegaer og samarbejdspartnere i branchen"
Henrik M. Christensen 
 

"Der er flere leasingfirmaer der leverer gode biler,men forskellen er i pålideligheden og den service der følger med.- Vi er meget mere end bare et kundenummer. Vi giver sjældent ros til leverandører, men Agilease gør det virkelig godt og har det helt rigtige kundefokus"
Stephan Heessels

Utrolig hurtig og yderst professionel service! Flinke og rare mennesker og ikke mindst yderst service mindede. Det er ikke sidste gang jeg leaser hos dem.
Theologos Geranis
Udvist en meget behagelig og proffesionel tilgang til vores spørgsmål og endelige køb, ligefra vi henvendte os pr. e-mail og frem til udlevering af bilnøglerne inkl. opfølgende e-mails. Næste gang vi skal købe en bil vil vi ubetinget starte med at henvende os hos Agilease.
Susanne og Brian Krøjgaard
Fantastisk smertefri oplevelse hos Agilease, som hjalp mig med min drømmebil. Her oplever man tydeligt,at det hele ikke handler om kroner/øre, men om kundetilfredshed. Jeg er SUPER glad for, at vi valgte, det bliver absolut ikke sidste gang det sker.
Nicolai Sørensen