Fiat Privatleasing

Fiat privatleasing til stærke priser

Er du interesseret i Fiat privatleasing, er du kommet til det rette sted. Hos Agilease tilbyder vi Fiat privatleasing på dine præmisser, og du har naturligvis adskillige modeller at vælge imellem. Vi ønsker naturligvis at kunne matche ethvert behov, og vores udvalg består derfor af bilmodeller i flere forskellige prisklasser. Uanset om du er ude efter en billig pendlerbil eller en omkostningseffektiv familiebil, går du ikke galt med vores udvalg. Vi bestiller gerne din ønskede model hjem, skulle den ikke være at finde i vores lageroversigt.

Se vores Fiat leasingbiler her

Fiat privatleasing udover det sædvanlige

Hos Agilease har vi særlig fokus på fleksibilitet, da vi ønsker at kunne imødekomme alle dine ønsker. Vi skræddersyer Fiat privatleasing efter dine specifikke behov, og du har derfor adskillige leasingtyper at vælge imellem, herunder operationel leasing. Operationel leasing er en af vores spidskompetencer, og kan dække både service, reparation, vejhjælp, sommer- og vinterdæk. Derudover har du naturligvis også mulighed for at splitlease og sæsonlease. Ønsker du den finansielle model, hvor du selv står for vedligehold, kan dette også lade gøre.

Vil du Fiat lease og har du spørgsmål hertil, er vi altid glade for at høre fra dig. Kontakt vores serviceteam og få et godt tilbud.

Kontakt en af vores leasingkonsulenter