Serviceaftale hos Agilease

Når du indgår en leasing-aftale med Agilease, er du fri for at spekulere på omkostninger.

Du vælger bilen og omfanget af aftalen. Så laver vi en individuel kontrakt. Kort og godt.

 

Har du mange køretøjer i din virksomhed, tilbyder vi Fleet Management Service på det niveau, der passer til din virksomhed.

Et komplet program eller blot udvalgte services. Det er op til dig. Med Agilease Fleet Management har virksomheden mulighed for at outsource alle sourcingaktiviteter samt administration.

 

Det giver bl.a. disse fordele:

– Minimering af omkostninger og kapital bundet i biler

– Komplet budgetsikkerhed

– Minimal administration af virksomhedens bilflåde

– Understøtter virksomhedens profil

– Øget medarbejdertrivsel

– Afhentning og udbringning af biler til virksomhedens adresse

 

Større virksomheder kan med fordel sammensætte en flåde af 2-3 typer nye biler til forskellige medarbejdergrupper samt 1-2 typer af let brugte eksklusive biler til direktion, chefgruppe eller repræsentative formål.

Alle leases operationelt inklusive service, reperation, lånebil, vejhjælp, vinter- og sommerdæk mv.

Til virksomheder med større bilflåde, anbefaler vi, at etablere en gennemtænkt sourcing strategi og bilpolitik som noget af det første. Denne opgave løser vi gerne vederlagsfrit for vores større kunder.

 

Forsikring

Forsikring

Er du interesseret i at få et godt tilbud på forsikring, så bare fortæl os om det. Vi har et godt samarbejde med et af landets etablerede forsikringsselskaber og kan formidle særdeles gode forsikringsordninger. Du siger bare til.

Brændstof

Brændstof

Når du leaser din bil hos Agilease, har du vished for alle omkostninger - udover dit brændstofforbrug. Vil du have helt styr på dette også, så tilbyder vi Shell & Statoil betalingskort med særdeles gode rabatter - op til 1 kr/liter på diesel - og månedlig betaling.

Dæk

Dæk

Sommer- og vinterdæk er i reglen inkluderet ved operationel leasing hos Agilease. Vælger du en anden aftale, tilbyder vi dog gerne at udvide denne, så du får særdeles gode priser på skift og opbevaring. Enkelt og overskueligt.

Tracker

Tracker

Er du (eller dit forsikringsselskab) bekymret for at din drømmebil bliver stjålet? Så lad os installere en GPS-Tracker, der er online med Skyhost.dk. På den måde kan du til enhver tid lokalisere bilen - også hvis den sendes til udlandet.

Værksted

Værksted

God kvalitet er nøgleordet hos Agilease, også hvis din bil skal på værksted. Vi har eget Bosch Car Service værksted i Viborg, hvor vore veluddannede mekanikere med værktøjet i orden servicerer Agilease flåden. Man er online med Audi, BMW, VW, Ford, Porsche mv. Desuden har Agilease flere samarbejdspartnere på Sjælland. Agilease kan også tilbyde at hente/aflevere din bil i forbindelse med reparation. Desuden har vi naturligvis lånebiler til rådighed.