Splitleasing

Splitleasing, eller dele-leasing som det også kaldes, gør det muligt at køre i firmabil – uden beskatning. Arbejdsgiver og medarbejder deler udgift til drift og leasing af bil på baggrund af andel kørte kilometer. Dvs. arbejdsgiver betaler kun for de erhvervsmæssigt kørte kilometer, og den ansatte betaler for de privat kørte kilometer.

Agilease tilbyder en af SKAT godkendt løsning med GPS baseret elektronisk kørebog. Indeholdt er brændstofkort, forsikring og al drift og vedligehold. Vi håndterer al administration, og arbejdsgiver og medarbejder modtager blot én månedlig faktura hver.

Den ansatte slipper for beskatning, og virksomheden for tidskrævende administration. Virksomheden vil endvidere opnå en omkostningsreduktion, idet medarbejderen jo bidrager til drift og leasing. Splitleasing er således et rigtig godt alternativ til, at en virksomhed stiller fri bil til rådighed for medarbejdere. Fri Firmabil er ofte ikke rentabelt - med mindre man kører mange private kilometer.

Medarbejderne beskattes med 25% af bilens værdi, og har ikke mulighed for at udnytte befordringsfradrag/kørselsfradrag hos SKAT.  

Lad Agilease rådgive jer såvel generelt som i specifikt tilfælde.