Maserati Erhvervsleasing

Maserati erhvervsleasing til den seriøse forretningsmand

Intet signalerer stil, økonomisk overskud og magt som en luksusbil. Derfor er Maserati erhvervsleasing altid værd at anbefale, hvis I vil sende de rette signaler til arbejdspartnere og kunder. Med Maserati erhvervsleasing følger der minimal belastning af likviditet, samt potentiale for at allokere investeringsbudgettet til kerneforretningen. Derudover giver vi jer naturligvis adgang til en lang række fordele, og vi er desuden yderst fleksible her hos Agilease. Vi bestiller derudover gerne den ønskede model hjem til jer, skulle den ikke være i vores udvalg.

Se vores Maserati leasingbiler her

Skræddersyet Maserati erhvervsleasing

Overvejer I at købe jeres lånebiler efter endt leasingperiode, eller vil I selv stå for vedligehold? Hos Agilease er vi yderst fleksible, og vi tilbyder derfor Maserati erhvervsleasing i adskillige afskygninger. Operationel leasing er for eksempel et sikkert valg, både hvad angår reparationer, service og dækskift. Her har I blandt andet mulighed for lånebil ved værkstedsbesøg, vejhjælp og mere. Har I flere firmabiler, kunne vores fleet management løsninger være noget for jer.

Har I spørgsmål eller vil I tale med en konsulent, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra jer og hjælpe jer med leasing af Maserati.

Kontakt en af vores leasingkonsulenter